Samarbeid og sånn

Vi registrerer at det skrives og snakkes om samarbeid og sammenslåing for tiden. Vi registrerer også at det har vært folk ute på Statfjord fra begge forbundene sentralt og snakket om forskjellig, deriblant situasjonen rundt virksomhetsoverdragelsen. 

Industri Energi klubben i Coor ønsker i den anledning å komme med vår innstilling til det hele.

Vi skal nå inn i en ny kontrakt, hverdag og ett nytt firma. Det er mye som skal tenkes på og organiseres og forhandles om før og etter 1. juli. Begge klubbene i begge firma skal i møte den 20. April med ledelsen i Coor, og vi har god kontakt med hverandre opp mot det møtet. Den gode kontakten har vi tenkt å fortsette med etter møtet og videre inn som ansatte i Coor. 

Det er viktig nå at vi står sammen alle sammen. Å stå sammen kan bety så mangt, men i denne sammenheng vil vi presisere at det ikke er sammenslåing vi snakker om. Det å være organisert er en sak som en forhåpentligvis stor del av oss føler sterkt for, og alle skal ha retten til å være organisert der de vil! Det er opp til hver enkelt å velge den man syns er best.

Hvis vi er to store klubber som kan ha ett ryddig, godt og ærlig forhold til hverandre så kan vi klare masse. 

Nå er tiden inne for å tenke fremover og ta vare på hverandre. Vi skal ta situasjonen vi er i på alvor, men på INGEN måte negativt. Vi står sammen, vi er snille med hverandre, og vi er flinke og erfarne folk på Statfjord og Snorre. Derfor skal denne overgangen gå helt sinnssykt bra! 

God helg til alle!