Coor offshore

I dag kom nyheten om at Coor starter ett eget selskap (AS) for offshoredelen. Da det ble klart at Coor skulle overta Statfjord/Snorre kontrakten var det usikkert om Coor ville starte ett eget selskap for denne kontrakten (siden de foreløpig ikke har andre kontrakter offshore), eller om de ville innlemme Statfjord/Snorre i det selskapet de allerede har som heter Coor Cleaning and Catering.

Dette er gode nyheter for oss som jobber på feltet og kommer til å gå over i Coor. Vi har en helt annen hverdag og en helt annen tariffavtale enn dem som jobber på land, og det at offshorebiten er i ett eget selskap gjør det hele mer oversiktlig. Vi som jobber offshore på Statfjord og Snorre er vant til ryddige linjer inn til land til personalkonsulenter, lønnskontor osv, så dette ser vi frem til å videreføre.

Ett ryddig og oversiktlig organisasjonskart er også veldig hjelpsomt for oss som tillitsvalgte på de forskjellige enhetene, og i klubbstyret. Det er avgjørende for god kommunikasjon at vi vet hvem vi skal ta kontakt med i forskjellige saker.

Dette betyr også at vi kan starte arbeidet med å registrere ny klubb i forbundet, og etterhvert også i Brønnøysundregisteret. Det betyr at vi snart har en ny klubb også formelt sett. Vi har jo som nevnt fått interrimstyret på plass, og vi skal ha møte 17. april.

Den 20. april skal det være ett møte med Coor i Oslo, der klubbleder Per Holstein og klubbleder for interrimstyret Herdis Rosland Eide, i tillegg til representanter fra Safe, skal møte. Vi gleder oss til å starte samarbeidet.